Promovare pe Antena1, KanalD, ProTv | Advertoriale | FXF.RO

Advertoriale SEO

Vrei să cunoști mai multe metode prin care să ajungi la publicul tău țintă? Ai auzit câte ceva despre advertoriale dar încă nu îți este clar ce sunt și cum te-ar putea ajuta în afacerea ta? Atunci vei afla cu ajutorul nostru ce sunt și cum te vor ajuta pentru promovarea afacerii tale.

Clienții nostri au primit întotdeauna advertoriale scrise de redactori experți in scrierea de articole persuasive, care au ajutat la obținerea unui numar mai mare de vânzări și pozitii mai bune în motoarele de căutare in timp. Advertorialele sunt publicate doar pe site-uri de specialitate cu vechime si cu autoritate. Experții nostri te vor consilia pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Prin advertoriale obții backlinkuri naturale și Google friendly care sunt mult apreciate de motoarele de căutare. Rezultatul unei astfel de campanii te va ajuta să crești vizibilitatea site-ului și a traficului organic. Articolele publicate pe bloguri si website-uri de specialitate cu autoritate mare este o metodă SEO eficientă, avem peste 200 de publicații cu care colaboram.

  • Ce sunt advertorialele?
  • Sunt o îmbinare între editorial și publicitate, sunt cele mai inteligente mijloace de comunicare a valorilor brandului și o alternativă elegantă la reclamele de tip publicitar sau banner. Conțin informații utile, interesante, incitante, mai puțin agasante. Ele au scopul de a face reclamă unui produs, serviciu sau unui brand, de a genera trafic și de a crește sau menține poziția propriului site în căutările organice. Reprezintă cel mai important instrument de link building al unui site.

  • De ce ai nevoie de advertoriale?
  • Pentru că sunt un mijloc bun prin care poți atrage atenția asupra unui produs/serviciu pe care îl pui la dispoziția publicului tău. De asemenea, prin intermediul advertorialelor bine scrise, vei deveni credibil în ochii cititorilor. Din punctul de vedere al notorietății site-ului tău pe Internet, advertorialele te vor ajuta să îți crești vizibiliatea și vei fi mai bine poziționat în rezultatele organice. Advertorialele bine scrise stimulează și procesul de indexare a paginilor. Poziționare mai bună, autoritate mai mare și rata de conversie și mai mare!