Creare magazin online | E-Commerce | FXF Web Solution

E-Commerce

Îți punem la dispoziție o gamă complexă de servicii și soluții e-commerce complete, ca dumneavoastră să vă puteți ocupa de afacere cu o investiție profitabilă și eficientă maximă.

Știm că uneori tranziția de la un magazin fizic către un magazin online sau pur și simplu deschiderea unui magazin online nou poate fi un proces complicat, de aceea ne-am propus să fim mai aproape de dumneavoastră de-a lungul acestui proces prin tehnologii de ultima oră și specialiști în domeniu care să facă acest proces cât mai simplu cu putință. Pentru a reuși acest lucru, folosim platforme open soruce ca Opencart, Prestashop, Magento, WooCommerce sau CS Cart pentru a asigura cele mai avansate metode de construire și promovare a magazinului online.

Deși industria de E-commerce este extrem de competitivă și solicitantă, cu FXF Web Solution ne asigurăm că drumul către profituri considerabile este cât mai ușor pentru tine și compania ta prin soluții inteligente și strategii inovatoare.

  • Ce platforme folosim?
  • Folosim cele mai noi și performanțe platforme ca: Opencart, Prestashop, Magento, WooCommerce sau CS Cart pentru a garanta funcționarea perfectă a magazinului pe care îl detineți online cât și monitorizarea simplă a activității acestuia.

  • Ce se întâmplă în cazul unor erori neprevăzute?
  • Cu serviciul de suport tehnic, ne vom asigura mereu că nimic nu stă în calea succesului pe care îl doriți în vânzări. Deși rare, erorile pot apărea mereu. În acest caz, departamentul nostru tehnic intervine instant și, în cel mai scurt timp, se ocupă de erori astfel încât activitatea pe site-ul pe care îl detineți să nu fie încetinită.

  • Cum verific rezultatele campaniilor și vânzările generate?
  • Deoarece folosim tehnologii inteligente, monitorizarea activității și performanței magazinului pe care îl detineți online nu a fost nicicând mai simplă. Cu ajutorul unui modul de analiză, vei putea vizualiza în timp real achizițiile făcute și vânzările generate de diverse campanii de marketing întreprinse, în mod rapid și facil.