Mentenanta site - FXF Web Solution | Agentie Web Design Bucuresti

Mentenanță & Suport

Este foarte cunoscut că atât vizitatorii cât și motoarele de căutare preferă site-urile cu conținut nou și informație adăugată în mod regulat. Site-urile au nevoie de mentenanță și întreținere atât pentru conținut cât și pentru design, grafică și funcționalitate.

Prin servicii complete de suport pentru afacerea ta și mentenanță, FXF Web Solution are grijă că site-ul pe care îl detineți să fie mereu optimizat și actualizat cu conținut de calitate, indiferent de nivelul la care se află. Crearea site-ului pe care îl detineți este un pas important în trecerea spre domeniul online, de unde poți câștigă mult mai multă vizibilitate și îți poți crește veniturile, însă un pas la fel de important este legat de continuarea eforturilor pentru întreținerea și îmbunătățirea platformei tale online.

Cu serviciul de suport și mentenanță ne propunem să stabilim o conexiune mai strânsă cu dumneavoastră și afacerea pe care o dețineți, lăsându-te astfel să te concentrezi pe aspectele mai importante pentru business-ul pe care îl detineți. De la actualizări de conținut, grafică și funcționalități, până la menținerea site-ului pe care îl detineți mereu în atenția motoarelor de căutare.

  • Suport Tehnic 24/7
  • Cu serviciile noastre ai suport 24/7 din partea specialiștilor noștri, ceea ce înseamnă că ne poți contacta la orice ora și vom răspunde în timp util cererilor tale. Fie că este vorba de o scurtă modificare sau despre apariția unei erori neprevăzute, vom fi mereu lângă tine pentru a corectă și îmbunătăți lucrurile.

  • Ce se întâmplă când semnalez o eroare?
  • Erorile pot apărea mereu și suntem conștienți de acest lucru. Din această cauză, suntem mereu pregătiți să le corectăm. Departamentul nostru tehnic va stă la dispoziție la orice ora pentru eventuale erori sau modificări în activitatea normală a site-ului dumneavoastră. Odată ce semnalați o eroare, contactați-ne rapid și în cel mai scurt timp un tehnician se va ocupă de acest aspect. De asemenea, ne vom asigura că prevenim apariția aceluiași tip de eroare și pe viitor.

  • Ce se întâmplă când doresc să modific ceva pe site-ul meu?
  • Suntem conștienți de faptul tendințele pieței și influențele din punct de vedere al design-ului și functionalitatilor se pot modifica și ele. De aceea, de fiecare dată când doriți efectuarea unei modificări, vom trata această cerere cu cea mai mare seriozitate. Pentru că dorim să creștem împreună, ne vom ocupă cât se poate de rapid de modificări, astfel încât site-ul pe care îl detineți să fie în formă maximă în fiecare zi.