FXF Web Solution | Dezvoltare Front-end si Back-end | FXF.ro

Frontend & Backend

Pentru a realiza proiecte moderne folosim ultimele tehnologii în materie de Frontend și Backend: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySql, jQuery, BootStrap, RESS, AJAX, și multe altele.

Suntem conștienți că performanta site-ului pe care îl detineți este unul din cele mai importante lucruri în dezvoltarea cu succes a afacerii tale. De aceea, FXF Web Solution folosește cele mai noi tehnologii și specialiști cu experiență în domeniu pentru a transformă ideile și viziunea pe care o aveți într-o platformă online cu toate funcționalitățile conforme cu cerințele tale. Mai mult decât atât, ne asigurăm că design-ul folosit corespunde cerințelor tale și tuturor elementelor brand-ului pe care îl detineți, întregind astfel identitatea companiei tale.

Indiferent de cerințele și viziunea pe care o ai asupra modului în care vrei să fii prezent în mediul online, specialistii nostri se ocupă de toate aceste aspecte în cea mai eficientă manieră, astfel încât resursele tale să fie inteligent folosite, iar vizibilitatea companiei să crească considerabil zilnic.

  • Ce înseamnă Frontend?
  • Când discutăm despre front-end , vorbim despre acea parte a site-ului sau a aplicației web, pe care o putem vedea și cu care interacționează vizitatorii. Front-End-ul are două părți: design-ul (partea creativă) și dezvoltarea interfeței (partea de cod sau implementare HTML - CSS - JS).

  • Ce înseamnă Backend?
  • Back-End-ul de obicei constă în trei părți: un server, o aplicație de interfață și o bază de date. Rolul principal al acestuia este sistemul de management al conţinutului. Cum anume sunt introduse paginile și textele pentru un website de prezentare? Cum sunt administrate informațiile într-un magazin online? Prin Back-End, “interfața pentru administratori”.

  • Cum funcționează procesul de design al site-ului?
  • În funcție de domeniul în care activează afacerea dar și în funcție de gusturile pe care le aveți, vom veni cu mai multe propuneri de design și funcționalități. Înțelegem că părerea ta contează și vizunea ta se poate schimbă de la o zi la altă, de aceea suntem adaptabili și mereu venim in ajutor cu idei noi. Vom aduce modificări site-ului și îl vom îmbunătăți până va corespunde tuturor cerințelor pe care le doriți.