Google AdWords | Campanii Promovare PPC | FXF Web Solution

Google AdWords

Mai multe vânzări, mai mult trafic, mai mulți clienți, mai multă vizibilitate, mai mult profit. Cu Google AdWords există câte un tip de campanie, un set de reguli, o oportunitate prin care să ajungi la fiecare dintre obiectivele pe care le-am enumerat mai sus într-un timp foarte scurt.

Deși optimizarea SEO aduce avantaje pe termen lung afacerii tale și necesită un efort considerabil, pentru rezultate rapide și cu un efect considerabil, campaniile de Google AdWords se pot dovedi a fi cea mai bună soluție pentru creșterea vizibilității sau vânzărilor aproape instant. Venind în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, echipa noastră oferă astfel de servicii pentru orice tip de afacere.

Deși la prima impresie orice suma investită în Google AdWords ar trebui să producă profit, de cele mai multe ori, prin implementări greșite și campanii slab optimizate, AdWords ajunge să fie mai de grabă o cheltuiala pentru companii decât o investiție. Pentru a evita astfel de cazuri, la FXF Web Solution, specialiștii noștri AdWords dețin certificări de la Google și o experiență vastă în domeniu, fiind astfel cei mai potriviți pentru investiții semnificative în AdWords dar și pentru returnarea investiției in mod eficient și inteligent.

  • Care este prețul unei campanii Google AdWords?
  • Nu există un preț fix pentru o campanie de Google AdWords. Prețurile variază în funcție de câți clienți dorim să atragem, bugetul destinat acestui tip de promovare și cât de competitive sunt cuvintele cheie pe care dorim să apărem în primele rezultate Google. Ceea ce putem garanta este că prețul sau costul total/conversie va fi minimizat, întrucât calitatea reclamelor pentru Google AdWords este mereu îmbunătățită. Astfel, obținem cele mai bune costuri/conversii datorită uneltelor pe care le folosim și experienței specialiștilor noștri.

  • Cum verific rezultatele campaniilor AdWords?
  • Alături de un plan al acțiunilor întreprinse de specialiștii noștri, vei primi și rapoarte atent alcătuite din care poți extrage: costul/conversie, costul/click, cheltuielile totale pentru eforturile în Google AdWords, profiturile generate că urmare a implementării acestor campanii, etc. Fiecare acțiune este atent monitorizată de specialiștii noștri utilizând unelte și platforme inteligente, astfel încât tu să poți evalua cu ușurință eforturile și rezultatele generate de acțiunile în Google AdWords.